8 Ağustos 2013 Perşembe

Metin2 hakkında bilinmesi gerekenler:

Metin2'nin dışarıdan görüldüğü gibi ''çocuk'' oyunu olmadığını oyunun içine girdiğinizde anlamaya başlıyorsunuz. Sizi diğer oyunculardan farklı yapacak birkaç
tüyo vereceğim sizlere.
Seviyeye göre tüyolar:
1- Öncelikle oyunda çalışkan olmamız gerekiyor. 25 levele kadar sıkıntı çekebilirsiniz, gerek pot durumu olsun gerek exp gelmemesi olsun. ama 25 levelden sonra metin taşlarının farkına varacaksınız.
Metin taşları size çok yardımcı olacaktır.Metin taşlarını kesmeye başladığımızda hem experience (deneyim puanı) artar hem de bize yardımcı olacak item (eşya) verir. Karakterimiz 35 levele geldiğinde çok para kazanabilirsiniz.
2- 30-35 levelde para kazanma sırları: Seungryong vadisinde bulunan -vahşi uzman- ve -vahşi okçu-'lardan dolunay veya geyik boynuzu yay düşmektedir. Bu leveller düşürmek için en uygun levellerdir. -2-3 level de oynayabilir- Eğer bunları düşürmek için uğraşırsanız elinize ciddi anlamda para geçebilir. serverına (bölümüne) göre 50m ve 300m arası para kazanabilirsiniz.
Ee tabi itemlerden kendinize de pay çıkaracaksınız.
3- 35-40 level arası para kazanma sırları: kıskançlık metini ve karanlık metininden iyi miktarda +3 ve +4 taş düşmektedir. Beceri kitapları da bunlara ilavedir. 2. köyde fazla doşalıp bu metinleri keserseniz bölümüne göre 50-150m kazanabilirsiniz. (kesme durumuna bağlı olarak) size tavsiyem çıkacak olan beceri kitaplarını okumanızdır. Çünkü beceri kitapları size ileride çok yardımcı olacaktır.
Skill (beceri)'inizi ne kadar yükseltirseniz o kadar güçlü karaktere sahip olursunuz. Tabi orantılı olarak itemlerinize göre karakterinizin durumunuzu da ölçebilmeniz.
4- 40-45 level arası para kazanma sırları: 42 levele kadar kasıp üstünüze şık bi tane ejder plaka zırh alırsanız metin kesmeniz çok daha kolay olacaktır. Ortalaması iyi olan dolunayımızı da unutmamak gerekiyor elbette. Kazandığımız paralarla kendimize pazardan dolunay alabiliriz canavar taşı basılı olanlardan. Kendiniz basmak için uğraşmayın çünkü masraflı iştir dolunay. Pazardan almanız daha makbul olacaktır.
Ejder plaka ve dolunayla gölge metini zamanımız gelmiştir artık. Seungryong vadisi'ne gidip orta kısımlarda gölge metini kesebilirsiniz. Zaman zaman çok şanslıysanız Ruh taşı bile düşürebilirsiniz. Ruh taşı'nı satıp kendinize güzel takılar alabiliriz. Günlük kazancımız bölüme göre 50-300m arasında değişebilir.
5- 45-50 level arası: artık çöl maceramız yavaş yavaş başlamak üzeredir. Bu seviyede çöldeki dayanıklılık metinini kesmemiz gerekiyordur. Elimizde Dolunay ile basit bir şekilde kesebiliriz.
6- 50-55 level arası: sohan dağındaki maceramız başlıyordur. sohan dağındaki şeytan metini haritanın ortasında çıkmaktadır. Onu keserek ciddi kazançlar elde edebilirsiniz.
7- 55-70 level arası: bu bölümde artık karakterimize somut olarak level gereklidir. 70 levele kadar çölden gidip örümcek zindanı 2. katında kasmamız gerekiyor. Bu bölümde para kaybı yaşayabiliriz pot bakımından.
8- 75+ level: bu bölümde kendimize item yapmamız gerekiyor. özellikle yarı-insan ve hp bonuslu itemlere dikkat etmemiz gerekiyor. yarı-insan özelliği karakterlere vurma gücümüzü arttırıyor. Kazanç sağlamak için ise şeytan kulesinde takılmamız gerekiyor. Şeytan kulesinde katil metini gerçekten bir kazanç yeridir. Sınırsız metin taşı çıkmaktadır. Yorulana kadar kesebilirsiniz. Burda en önemli avantaj sura karakterindedir. Çünkü
dehşet skili sayesinde diğer canavarlar sizi görmez. Siz de beyaz bayrak kullanmış gibi olursunuz ve işinizi kolaylaştırır. Bir diğer avantajlı karakter ise güçlü beden savaşçıdır. Ona vuruşlar fazla etkilemez. -delici gelmediği sürece- Siz de eğer 2 saat ve üzeri boyunca bu bölümde kalırsanız yaklaşık olarak 300m-1t arasında para kazanırsınız. Çünkü sık olarak ruhtaşı düşmektedir.

1 yorum: